23 Mayıs 2011 Pazartesi

Sirkeci - Urla



Hep denizle bir alıp veremediğim olmuştur. Deniz’i rüyalarımda, hayallerimde, sofistike kaçış fantezilerimin öznesi yapmışımdır. Geçen sene artiz artiz denizin içindeyken fotoğraf için poz vereyim derkene omzumu çıkarmıştım. Güçükkene de bacakcağızımı denize adamıştım. Kaval kemiğimin minnacık bir kısmı ‘86 yılından beri egenin tuzlu suyu ile döngü halindedir. Bu gereksiz hatıradan sonra..

2011'in 18 mayıs günü eminönü de çalışırken aklıma acaba bu burundan video çeksem mi diye düşündüm. Urla’ya gidersem bu videomu belki bir şeylerle birleştiririm diye düşündüm ki üstün oyunculuğum(!) neticesinde yerinde bir karar olmuş. Hava istanbul’da n.b.ceylan dramatiğindeydi. Ben de kendime çeksene oğlum diyerek iyi ki o burundan görüntü almışım. (İstanbul'da üzerime giydiğim kıyafet amma kıroymuş. Rezil rüsvan bir hal :)  Urla’da hava baharın son günlerini yaşıyor. Geçtiğimiz senenin acısını çıkartarak ben de kendimi denize fırlatıverdim. Omzum sağlamdı, çalışıyordu. Keyfim yerindeydi. Kim tutardı. Kimse tutamazdı ama talihsiz an’lar adamı hasta ediyor. Aşağıdaki örnek fotoğrafta olduğu gibi çekirdek aile babası bu zatı muhterem ve ailesi koskocaman koy da başka bir yer yokmuş gibi kadrajımın önüne kuruluyorlar. Geniş aile dizisinin o ergen karakterine selam ediyorum: “Vay arkadaş..”



                                       Not: Geceleyin samanyolu galaksisi buralarda tek tek sayılıyor.

5 yorum:

  1. Not: Geceleyin samanyolu galaksisi buralarda tek tek sayılıyor.

    biz de görebilecek miyiz???

    YanıtlaSil
  2. bir daha ki sefere geceleyin gökyüzüne çalışacağım. ben de çok istiyorum. acayip bir olay. hiç yapay ışık kirliliği yok.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Her karesini tek tek izledim, yazdıklarını okudum zaman zaman duygulandım, zaman zaman gülümsedim hatta sonlara doğru da kahkahalarla güldüm ve tekrar tekrar hayran kaldım Sayın Kayalıoğlu. Gerçekten bu kadar doğal, bu kadar kaliteli işler başarıyor oluşun takdire şayan... ve tüm bu yaratıcılığının daha geniş kitlelere de ulaşmasını diliyorum. Özellikle de Türkiye nin tatil yörelerini tanıtıcı programlar yapan şu aylarda, kesinlikle onların içinde hatta önlerde bir yer almalısın. Açıl dünyaya, insanlar YETENEK GÖRSÜNLER !!! ( Çiğdem Turhan )

    YanıtlaSil
  5. bir yetenek düşmanı çok teşekkür ederim çiğdem. hepimize kombine fikirler, kolaylıklar gelsin..

    YanıtlaSil